Star Wars CD soundtracks:

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace:
The Ultimate Star Wars Recording

Prijs € 40,80

CD 1:

1. Fox Fanfare
2. Star Wars Main Title
3. Boarding The Federeration Battleship
4. Death Warrant For Qui-Gon And Obi-Wan
5. Fighting The Destroyer Droids
6. Queen Amidala Warns The Federation
7. Droid Invasion, The
8. Swimming To Otoh Gunga
9. Inside The Bubble City
10. Attack Of Giant Fish
11. Darth Sidious
12. Giant Squid And The Attack On Theed
13. Qui-Gon And Obi-Wan Rescue The Queen
14. Fighting The Guards
15. Escape From Naboo
16. Enter Darth Maul
17. Arrival At Tatooine
18. Street Band Of Mos Espa
19. Padme Meets Anakin
20. Desert Winds - (Bonus Track)
21. Jar Jar's Run In With Sebulba
22. Anakin's Home And The Introduction To Threepio
23. Darth Sidious And Darth Maul
24. Talk Of Podracing
25. Watto's Deal / Shimi And Qui-Gon Talk
26. Anakin, Podracer Mechanic
27. Racer Roars To Life / Anakin's Midi-Chlorian Count
28. Darth Maul And The Sith Spacecraft
29. Mos Espa Arena Band
30. Watto's Roll Of The Die
31. Flag Parade, The
32. Sebulba's Dirty Hand / Qui-Gon's Pep Talk
33. Anakin Defeats Sebulba
34. Hail To The Winner, Anakin Skywalker
35. Street Singer, The

CD: 2

1. Anakin Is Free
2. Qui-Gon And Darth Maul Meet
3. Anakin And Group To Coruscant
4. Queen And Palpatine, The
5. High Council Meeting
6. Senate, The
7. Anakin's Test
8. Qui-Gon's Mission / Obi-Wan's Warning
9. Nute And Rune Confer With Darth Sidious
10. Queen And The Group Land On Naboo, The
11. Jar Jar Leads Group To The Gungans
12. War Plans
13. Darth Sidious Receives News Of The Gungan's Army
14. Gungan's March, The
15. Queen And Her Group Sneak Back To The Palace, The
16. Battle Begins, The
17. Republic Pilots Take Off Into Space, The
18. Activate The Droids
19. Gungas Fight Back, The
20. Duel Begins, The
21. Anakin Takes Off In Spaceship
22. Duel Continues, The
23. Battle Rages On, The
24. Qui-Gon, Obi-Wan And Darth Maul Continue Battle
25. Qui-Gon, Darth Maul, And The Invisible Wall
26. Gungan's Retreat And The Queen Surrenders, The
27. Death Of Qui-Gon And The Surrender Of The Gungans, The
28. Tide Turns / Death Of Darth Maul, The
29. Queen Confronts Nute And Rune, The
30. Funeral Of Qui-Gon, The
31. Parade, The
32. End Credits
33. Duel Of The Fates - (dialogue version)

The Empire Strikes Back.

Limited Edition CD Soundtrack, in kartonnen hoes en met boekje, zeldzaam!


Prijs € 43,10

The Return of the Jedi

Limited Edition CD Soundtrack, in kartonnen hoes en met boekje, zeer zeldzaam!




Alle prijzen zijn onder voorbehoud en afhankelijk van de koers van de Amerikaanse Dollar.



Meer info?

Terug naar de hoofdpagina.